Σύνδεση

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Απομνημόνευση
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Όλοι έχουμε ακούσει για τις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό στρες, τις δραστικές μορφές οξυγόνου, τα αντιοξειδωτικά και την αντιοξειδωτική ικανότητα…
Το USDA (United States Department of Agriculture)ενημερώσει πρόσφατα τις συστάσεις της για την υγιεινή διατροφή. Κάθε πέντε χρόνια, το USDA…
Η συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή χώρα και ενδοσπλαχνικά είναι ένας παράγοντας κινδύνου για ασθένειες όπως το μεταβολικό σύνδρομο, ο διαβήτης…
Ήρθε το Πάσχα φάγαμε μαγειρίτσα, σουβλίσαμε αρνί, κοκορέτσι και κατσικάκι, φάγαμε τσουρέκια, βουτήματα, ήπιαμε κρασί, τσικουδιά, μαστίχα. Την επόμενη μέρα…
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε νιώσει έντονη λαχτάρα για ανθυγιεινά τρόφιμα κάποια στιγμή στη ζωή μας .Είτε πρόκειται για σοκολάτα,…
Η κατανάλωση διατροφής πλούσια σε φρουκτόζη έχει αυξητικές τάσεις και φαίνεται να σχετίζεται με την προδιάθεση για παχυσαρκία και ανάπτυξη…
  1. Πρόσφατα
  2. Δημοφιλή
  3. Αρέσουν

Facebook